maandag 11 november 2013

Louisiana Reality

De laatste dag in Dallas zit erop. Vandaag moeten we ruim 600 kilometer rijden, dus eerst maar eens een hartig ontbijtje:


Welcome to Louisiana... Het is vanaf Dallas een paar honderd kilometer rechtdoor. Weinig verkeer op de weg, dus alles op de cruise control.


Maar ook hier geldt: hou je aan de snelheid, want overal staat politie klaar om je aan te houden:

Tussen de middag zijn we gestopt bij de Boardwalk in Bossier City, Louisiana. Heerlijk weertje hier, 25 graden, jammer dat we de auto weer in moeten...


Maar eerst tijd voor de lunch, Chili Cheese Fries. Op z'n Amerikaans weer; zoveel kaas erop gegooid dat je de friet nauwelijks meer ziet:
 

Vanaf Bossier City was het een kleine anderhalf uur rijden naar West Monroe; een dorp dat ondertussen bekend is door de TV Serie Duck Dynasty.


Het bedrijf maakt eendenlokfluitjes en schijnt er ondertussen 800.000 per jaar af te zetten, voor minimaal $35 per stuk. Gaat lekker met die handel, lijkt het. Daarnaast hebben ze een gigantische winkel met allerlei merchandise:


Van de ene reality show set rijden we zo door naar de andere; we overnachten vandaag in Alexandria, waar de Silver Dollar Pawn Shop van Cajun Pawn zit.


Een hele winkel vol met de meest bizarre dingen:


En de 'sterren' van de show:


Onderweg zagen we wat gevangenen werken langs de weg met een bordje erbij: "Inmates Working". Goed bezig die Amerikanen, niks geen cel met televisie, internet en porno zoals in Nederland... Mooie borden ook:


Tegen vijven zijn we eindelijk bij het hotel. Na zo'n lange dat gaat een biertje er wel in.
32oz, bijna een liter :D

Geen opmerkingen:

Een reactie posten